Quan la tecnologia i l’esport conflueixen en un mateix espai

Quan la tecnologia i l’esport conflueixen en un mateix espai

L’esport no para de transformar-se de la mà de la tecnologia i l’usuari és el que es troba en la recerca constant de noves experiències que aquest binomi desprèn i que la tecnologia permet crear. Tots dos prenen protagonisme i ofereixen aquest nou concepte comú en el primer parc temàtic de l’esport situat a la ciutat de Barcelona, l’Open Camp Europe. El model que aquest parc ofereix és generar una plataforma multimarca on les principals empreses i marques del sector esportiu, d’oci, tecnologia, entreteniment i innovació puguin vincular-se, col·laborar i treballar com a partners. Aquests es veuen involucrats en un projecte comú on l’esport i la tecnologia s’uneixen per un mateix objectiu: generar experiències esportives mai viscudes a través de la tecnologia. Es tracta de posar a l’abast dels visitants la tecnologia punta del moment per a fer possible vivències esportives que creïn una experiència única entre la realitat i el món virtual.

Així doncs, Open Camp Europe esdevé el primer parc temàtic de l’esport amb la seu a la ciutat de Barcelona, en una de les seves zones més emblemàtiques: l’Estadi Olímpic Lluís Companys i l’Anella Olímpica de Montjuïc. El projecte és tan innovador i inèdit que ciutats com Tokio s’han vist atretes i s’han interessat pel mateix.

Fins quan el binomi esport-tecnologia seguirà creant experiències d’aquestes dimensions? Què ens té preparat per al futur?