Liderar la gestió del canvi

Liderar la gestió del canvi

No cal dir que estem vivint un moment d'incertesa, de constant canvi. La gestió del canvi ha estat un element que s'ha treballat molt en les organitzacions en els últims anys amb l'objectiu de potenciar les oportunitats que el canvi pot generar així com minimitzar la resistència que pot suposar per a algunes persones de l'organització.

Amb aquesta finalitat, l'equip de Itik consultoria està col·laborant amb el Comitè Olímpic Espanyol per liderar la gestió del canvi en la implementació de la plataforma IT CONPaaS a més de 22 Comitès Olímpics Nacionals. El projecte CONPaaS neix de la unió dels Comitès Olímpics d'Andorra, Argentina, Brasil, Cap Verd, Colòmbia, Costa Rica, Equador, El Salvador, Guatemala, Guinea Equatorial, Mèxic, Moçambic, Panamà, Paraguai, Portugal, Puerto Rico, Uruguai, Veneçuela i Espanya amb la finalitat de crear una plataforma IT formada per diferents serveis creada amb l'objectiu de democratitzar els serveis web accessibles per a tots els CONs, sigui quina sigui la seva grandària i capacitat tècnica, econòmica o humana.

Aquesta completa plataforma suposa molt més que una pàgina web sinó que serà un canvi a nivell de gestió interna dins de cada organització gràcies a les múltiples eines i funcionalitats que disposa, sent doncs un repte per a tothom. A aquest repte, se li afegeix la incertesa del futur derivat del context actual. Però aquesta incertesa no deu ser una excusa per no liderar sent encara més gran el repte. Però ja sabeu que ens agraden els reptes ja que segur que entre tots aprenem.

La notícia completa la pots llegir en aquest enllaç