Primers resultats sobre l’impacte de la COVID-19 sobre l’esport local!

Primers resultats sobre l’impacte de la COVID-19 sobre l’esport local!

En el marc del projecte de la incidència de la COVID-19 promogut per la Diputació de Barcelona, a continuació es dona pas als primers resultats a partir de l’anàlisi de les dades facilitades pels  municipis participants!

Itik consultoria està elaborant els informes que contenen aquests resultats, els quals es presentaran en format infografia amb la previsió de disposar-ne d’una sèrie de 4 temes en total. Aquestes s’aniran publicant de manera progressiva durant les pròximes setmanes i permetran descobrir les primeres dades d’afectació real de la COVID-19 sobre l’esport local de la província en diferents àmbits.

 

| L’afectació de la crisi sanitària al Servei d’Esports |

Es van haver de crear sinergies amb altres Serveis durant l’estat d’alarma? Quines van ser les principals problemàtiques? Aquestes són algunes de les preguntes que es resolen en la primera infografia generada, no t’ho perdis! Entra-hi i siguis el primer en descobrir-ho!

 

| L’organització interna del Servei d’Esports |

Coneix l'evolució que va tenir l'aplicació del teletreball en el Servei d'Esports, entre altre noves dades d'impacte. Es va utilitzar el treball virtual per realitzar formacions? Quines creieu que van ser les plataformes més utilitzades pels serveis d'esports de la província? Tot això i més en la següent infografia!

 

| L’adaptació de les instal·lacions esportives i les entitats esportives |

Doble infografia amb les dos darreres temàtiqes! Descobreix com s'ho van fer els municipis per adaptar les seves instal·lacions esportives i com van aprofitar el tancament d'aquestes. Alhora, com els va afectar a les entitats la crisi de la COVID-19? Quin suport van rebre i de quins recursos disposaven? Obre la nova infografia i no t'ho perdis!

 

 

Recupera els indicadors publicats en la primera fase del projecte aquí. Recordes quins eren?