Avís legal

INFORMACIÓ GENERAL

En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), posem a la seva disposició la “informació general”, que comprèn les dades identificatives de l’entitat titular d’aquest lloc web:

Titular: itik consultoria de l’esport i el lleure, sl
Adreça: C/ Mallorca 77, entresol 3, Barcelona.
Correu electrònic: info@itik.cat
Telèfon: 934 194 017
N.I.F: B64409386
Dades registrals: Registre Mercantil de Barcelona, tom 39173, foli 128, full B 340501, inscripció 1.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els continguts del lloc web (URL), tant textos, imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc., són titularitat de l’empresa itik i/o estan emparats per la normativa reguladora de la propietat intel·lectual i industrial.

itik es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar informació continguda al seu web, i la seva configuració o prestacions, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís

RESERVA DE DRETS

L’usuari es compromet a no retirar, suprimir, alterar, manipular ni de cap manera modificar:

 • Aquelles notes, llegendes, indicacions o símbols que bé itik o els legítims titulars dels drets incorporin en matèria de propietat intel·lectual o industrial (com per exemple, copyright, ©, ® i ™, etc).
 • Els dispositius tècnics de protecció o identificació que puguin contenir els continguts (com per exemple, marques d’aigua, empremtes digitals, etc).
 • Els usuaris i, en general, aquelles persones que es proposin establir un enllaç entre la seva pàgina web i el Lloc Web hauran de complir les condicions que a continuació es detallen:
 • L’usuari no podrà reproduir ni imitar, total o parcialment, el contingut del Lloc Web, ni l’aparença gràfica del mateix, ni realitzarà marcs (“frames”) ni enllaços ensamblats (“link inline” ) de les pàgines de itik sense l’acceptació prèvia per escrit de itik.
 • No es crearà cap browser, marc, ni cap entorn o barra de navegació sobre les pàgines del lloc web.
 • No es declararà ni donarà a entendre que itik col·labora o és un soci col·laborador i/o que ha assumit els continguts o serveis oferts o posats a disposició de la pàgina web en la qual s’estableix l’enllaç sense l’acceptació prèvia per escrit de itik.
 • La pàgina web en què s’estableixi l’enllaç no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d’establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius que pertanyin a itik, excepció feta d’aquells signes que formin part del mateix enllaç o aquelles altres propietats que hagin estat llicenciades amb anterioritat per escrit per itik.

itik es reserva el dret d’emprendre les accions legals que corresponguin contra qui incompleixi les següents prohibicions:

Queda expressament prohibit:

 • Utilitzar continguts i serveis que es trobin protegits per qualsevol dret de propietat intel·lectual o industrial pertanyents a l’entitat o a tercers, sense que l’Usuari hagi obtingut prèviament dels seus titulars l’autorització necessària per portar a terme l’ús que efectua o pretén efectuar.
 • Reproduir, copiar, distribuir, comunicar, transformar o modificar els continguts, llevat que es tingui l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
 • Incorporar virus o altres elements físics o electrònics que puguin danyar o impedir el normal funcionament de la xarxa, del sistema o d’equips informàtics (hardware i software) de itik o de tercers o que puguin danyar els documents electrònics i arxius emmagatzemats en aquests equips informàtics.
 • L’obtenció o fins i tot l’intent d’obtenció dels continguts fent servir mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte en general, dels que s’utilitzin habitualment en Internet a aquest efecte sempre que no comportin un risc de dany o inutilització de la Web, dels Serveis i/o dels Continguts.