Pla Estratègic Athlon S. Koop.: reorganització i alineació amb les tendències

Pla Estratègic Athlon S. Koop.: reorganització i alineació amb les tendències

Una metodologia reflexiva, provocadora i participativa, amb el suport d’un espai col·laboratiu, facilita una reflexió estratègica des del cor de l’organització i amb la implicació de tot el personal. 

El procés de reflexió estratègica de la cooperativa Athlon passava pel plantejament d'un objectiu en que tots els membres de l’organització es realitzessin preguntes de forma crítica, amb la principal finalitat d’aprendre, millorar i definir l’estratègia a seguir de l’organització en els propers anys.

La reflexió havia de sorgir des de la pròpia organització. Per tant Itik Consultoria ha tingut un paper de lideratge i guia al llarg del procés amb l'aplicació de diferents metodologies, activitats de coneixement del sector, dinàmiques d’autocrítica per a la millora, generació de debats interns, treball d’aprenentatge col·laboratiu, entre d’altres.

Més de 120 articles compartits de tendències empresarials i esportives, 8 línies de debat en un espai col·laboratiu al núvol, més de 20 sessions de treball en grup, diverses visites a organitzacions de referència a nivell nacional i internacional, han donat com a resultat una estratègia totalment adaptada i interioritzada dins de l’organització.

Procés de reflexió estratègica empresa de serveis

Aquest procés estratègic enriquidor, tant per Athlon S. Koop. com per Itik Consultoria, és el gran exemple de la necessitat de conèixer la pròpia organització i l’alineació amb les tendències del mercat per tal de definir el camí i els passos a seguir per arribar a l’objectiu que es desitja.