Estudi de valoració dels Campus Olímpia 2015

Estudi de valoració dels Campus Olímpia 2015

Durant les campanyes d’estiu, es desenvolupen els estudis de valoració dels Campus Olímpia, amb l’objectiu de garantir la qualitat d’aquest servei ofert a la ciutadania

Els Campus Olímpia apleguen tota l’oferta d’activitats esportives que les instal·lacions esportives municipals de Barcelona realitzen any rere any durant les vacances d’estiu, activitats dirigides a la ciutadania com a fórmula per ocupar el temps lliure dels infants i dels joves, en el marc de la campanya de vacances d’estiu que promou l’Ajuntament de Barcelona.

En aquesta darrera Campanya de l’estiu de 2015, adreçada als infants i adolescents de la ciutat de Barcelona, es varen oferir un total de 48.889 places en diferents activitats adreçades a totes les edats. Cal destacar que en l’edició del darrer 2015, hi va haver un major nombre d’inscrits als Campus Olímpia, que amb 18.761 superà els 17.083 de l’any anterior (2014).

Itik Consultoria, ha realitzat cada estiu, des del 2011, aquests estudis de valoració a partir d’enquestes de satisfacció proporcionades als participants dels campus i als familiars dels mateixos, tanmateix, s’han realitzat dinàmiques de grup en els Campus escollits. Un cop es gaudeix de tota la informació extreta de les enquestes i de les dinàmiques, aquesta s’analitza i els resultats són redactats en un informe final.

La realització de l’estudi en edicions anteriors ofereix la possibilitat de comparar els resultats obtinguts. Així doncs, per a l’edició de 2015 es va poder desenvolupar un apartat comparatiu entre els resultats obtinguts per a aquell estiu amb l’històric de dades anteriors.