Estudi de valoració dels Campus Olímpia

Estudi de valoració dels Campus Olímpia

Durant les campanyes d’estiu, es desenvolupen els estudis de valoració dels Campus Olímpia, amb l’objectiu de garantir la qualitat d’aquest servei ofert a la ciutadania

Els Campus Olímpia apleguen tota l’oferta d’activitats esportives que les instal·lacions esportives municipals de Barcelona realitzen any rere any durant les vacances d’estiu, activitats dirigides a la ciutadania com a fórmula per ocupar el temps lliure dels infants i dels joves, en el marc de la campanya de vacances d’estiu que promou l’Ajuntament de Barcelona.

Itik Consultoria, ha realitzat cada estiu, des del 2011 al 2017, aquests estudis de valoració a partir d’enquestes de satisfacció proporcionades als participants dels campus i als familiars dels mateixos, tanmateix, s’han realitzat dinàmiques de grup en els Campus escollits. Un cop es gaudeix de tota la informació extreta de les enquestes i de les dinàmiques, aquesta s’analitza i els resultats són redactats en un informe final.

La realització de l’estudi en edicions anteriors ofereix la possibilitat de comparar els resultats obtinguts. Així doncs, en les darreres edicions es va poder desenvolupar un apartat comparatiu entre els resultats obtinguts per a l'estiu en curs amb l’històric de dades anteriors.