Disseny del dossier de certificació per sol·licitar el nou Segell de Qualitat de la RFEF dirigit als centres de formació

Disseny del dossier de certificació per sol·licitar el nou Segell de Qualitat de la RFEF dirigit als centres de formació

Preparació i elaboració de la documentació a utilitzar en el desenvolupament d'un procés de certificació de qualitat

La Real Federació Espanyola de Futbol ha impulsat la creació d'un Segell de Qualitat dirigit als centres de formació de tècnics/ques i entrenadors/es de futbol i futbol sala mostrant així la seva aposta per la formació dels seus/ves entrenadors/es. És en aquest punt en el qual Itik Consultoria entra en joc, elaborant i dissenyant el Dossier de Certificació de base que s'utilitzarà en el procés de certificació i serà necessari per poder optar al Segell de Qualitat. Aquest Dossier s'ha organitzat en 4 àmbits a partir de la normativa establerta per la RFEF:

A la vegada, cal destacar l'existència d'un Segell de Qualitat ‘Estàndard’ i un Segell de Qualitat ‘Premium’. Per a cadascun d'aquests, s'han establert paràmetres específics i adaptats al nivell de certificació, de la mateixa manera que existeixen requisits diferents en algun àmbit segons es certifiqui una formació de futbol o futbol sala, donades les seves característiques pròpies.

Dotar un procés de certificació d'alts nivells de qualitat i mètode és clau per obtenir èxit en projectes d'aquestes magnituds, mostrant rigor en el mateix com també solidesa en el seu desenvolupament.