Coneixes les 5 etapes imprescindibles d’un pla d’igualtat?

Coneixes les 5 etapes imprescindibles d’un pla d’igualtat?

El foment de les polítiques en igualtat de gènere en organitzacions esportives té un llarg camí per recórrer, tot i que cada cop la tendència per evitar discriminacions per motiu de gènere o per raó de sexe per garantir la igualtat d’oportunitats i de condicions, s’està treballant internament. En aquest sentit, el present itik genera té com a objectiu, establir les bases perquè qualsevol organització esportiva, tant d’àmbit públic com privat pugui realitzar el seu propi pla d’igualtat. Així com disposar del marc normatiu actualitzat que permeti la creació de polítiques d’igualtat de gènere en l’organització.  

Quines són les fases necessàries d’anàlisis per al diagnòstic de la nostra organització? Quins beneficis ens aporta disposar de polítiques de gènere? Aquestes són algunes de les qüestions que es plantegen en el següent article.   

Per poder entrar en més detall sobre les polítiques de gènere actuals, presentem la Guia pràctica per organitzacions esportives en format Handbook.

Trobaràs informació sobre:

  • La contextualització actual
  • Les normatives en Amèrica Llatina i Espanya
  • Exemples de polítiques en igualtat en el sector esportiu
  • Recomanacions en el plantejament d’accions futures

A més, t’agradaria conèixer el nivell de paritat en la teva organització? Realitza el test de auto-diagnosis:

Es indispensable conèixer el punt de partida per plantejar accions futures i establir les bases per el fonament de la igualtat entre dones i homes.

Si voleu demanar-nos opinió sobre l’elaboració de plans d’igualtat, poseu-vos en contacte directament a contactus@itik.es